Hero

 

Recreatief badminton Tiel

Info nieuwe leden
Zie ook onze informatiebrief en nieuwsbrief voor belangrijke informatie over badminton bij Rebati!

Speeldata
Elke woensdagavond wordt er gespeeld, behalve tijdens feestdagen. Tijdens de vakanties spelen wij door op woensdag. De badmintonavond start om 20.00 uur en eindigt om 22.00 uur. Voor het spelen in de maanden juli & augustus dien je je via het bestuur apart aan te melden. Medio mei komt het bestuur met de vraag hiertoe.

Training
Rebati biedt de mogelijkheid aan om twee keer per jaar kosteloos een training te volgen. Deze training wordt verzorgd tijdens de reguliere speelavond en duurt maximaal 6 tot 8 weken.

Contributie
Het verenigingsjaar is vastgesteld van september t/m juni, de contributie is €120. Dit bedrag dient uiterlijk 30 september te zijn voldaan op rekeningnummer ING Bank NL44 INGB 0000 1160 16 t.n.v. Badmintonvereniging "REBATI" Tiel. Voor de maanden juli en augustus geldt een aparte aanmelding en een tarief van € 11 per maand.

Inschrijfformulier
Het inschrijfformulier kunt u afgeven aan één van de bestuursleden op onze speelavond of opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afmelden
Ben je verhinderd? In dat geval ontvangen we je afmelding voor 15.00 uur. Afmelden kan hiernaast door je gegevens in te vullen. Niet afmelden wordt als zeer onprettig ervaren. Het is niet de bedoeling dat je lastminute af belt. Wil je je om welke reden dan ook voor langere tijd afmelden, dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het is niet toegestaan je mondeling, per app of telefoon af te melden. Dit kan uitsluitend via voornoemd mailadres.

Statuten en Huishoudelijk Reglement
Klik op de link om onze statuten en/of ons huishoudelijk reglement te lezen of op te slaan.