Hero

 

Recreatief badminton Tiel

Info nieuwe leden
Zie ook onze informatiebrief en nieuwsbrief voor belangrijke informatie over badminton bij Rebati!

Speeldata
Elke woensdagavond wordt er gespeeld, behalve op de feestdagen. In de maanden april tot en met oktober begint het badminton om 20.00 uur en eindigt om 22.00 uur. De overige maanden is de starttijd 20.30 uur en eindigt deze om 22.30 uur. Voor de maanden juli & augustus kan je apart aanmelden.

Training
Rebati biedt de mogelijkheid aan om twee keer per jaar kosteloos een training te volgen.

Contributie
Het verenigingsjaar is vastgesteld van september t/m juni, de contributie is €110. Dit bedrag dient uiterlijk 30 september te zijn voldaan op rekeningnummer ING Bank NL44 INGB 0000 1160 16 t.n.v. Badmintonvereniging "REBATI" Tiel. Voor de maanden juli en augustus geldt een aparte aanmelding en een tarief van € 11 per maand.

Inschrijfformulier
Het inschrijfformulier kunt u afgeven aan één van de bestuursleden op onze speelavond of opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afmelden
Ben je verhinderd? In dat geval ontvangen we je afmelding voor 13.00 uur. Dit kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Niet afmelden wordt als zeer onprettig ervaren. Kan je last minute niet? Mail dan het bestuur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Bastiaan (06 14952596).

Statuten en Huishoudelijk Reglement
Klik op de link om onze statuten en/of ons huishoudelijk reglement te lezen of op te slaan.